Asym Ragnarok - 2019/2020

På lager

kr 6 999,00

Whitetotskis Ragnarok Asym - Et uttrykk for innovasjon og utvikling. Våre nye modeller for sesongen 2018/19 er nå klare. Først ute er Ragnarok ASYM – en ski videreutviklet fra den anerkjente Ragnarok – Fred 109 Syversens signaturmodell.

Frikjøring innebærer kontinuerlig orientering, manøvrering, og tolkning av de varierende snølagene du møter på vei ned din linje.
ASYMs karakter er en tydelig off-set taper, laget som spesifikke høyre-/venstreski. Skiens radius er konstant 30m på begge kanter, men formen på taper og tupp gir et kortere effektivt skjær på innerskien – og gjør den lettere å kontrollere. Dermed balanserer kreftene i hver ski gjennom svingen, og gir intuitiv og balansert kjøring. ASYM er utviklet for de store, dype dagene på fjellet og for å håndtere de ulike forholdene du møter der ute.
Vi valgte vår tradisjonelle glassfiberkonstruksjon ikke bare fordi det er vår mest solide, men også fordi det det gir skiene kraft og tyngde til å stå i mot. Dette er et realt verktøy som styrker din opplevelse av stabilitet og kontroll over skiene.


Lengde: 190cm
Radius: 30m
Effektiv kant: 1580mm
Camber: 1mm
Dims: 147, 122, 134
Vekt pr ski: 2285g