Director CarbonLite 2016/18

På lager

kr 9 200,00

Med nye Director beveger vi oss inn på et område med stor konkurranse. Vårt mål har vært å beholde fokus på de egenskapene som har gjort denne skien til en av våre mest solgte skimodeller siden den ble lansert i 2011. Skiens store styrke er at den fungerer meget godt til nær sagt alt, fra de vanskeligste og mest krevende forhold til de dagene der bare alt stemmer. Dette er den mest allsidige skien i vårt utvalg av frikjøringsski.


Director generation Two har en mer midtstillet montering for naturlig balanse. For å opprettholde skiens flyteevne har vi øket skiens areal midtskips. Med et forlenget, effektivt skjær får du bedre feste og kraft på hardt underlag. Nye Director viderefører sin forgjengers midje på 107 mm, men har fått en forsterket og mer tydelig rockerprofil - og et omdefinert flexmønster.


The Director innfrir som en leken rockerski som hjelper deg å gjøre jobben, enten du kjører i skogen, eller du skal løse det vide spekter av utfordringer du møter på vei ned en stor fjellside. Dette er virkelig en ski som vil appellere til skikjørere som liker å leke under alle forhold. Våre teamkjørere elsker denne skien, det være seg som storfjellski, i skogen, for jibbing backcountry, eller i parken.


Skiene leveres i lengdene 171, 181 og 191. Opsjon for valg av lengde.