Redeemer CarbonLite - 2014/16

På lager

kr 9 300,00

kr 4 640,00

Lengst frem i heiskøen, på jakt etter førstespor. Det er ikke bare her vår Redeemer ligger langt fremme. Den er en pioner. 128 mm under foten gir massiv flyt. Kombinasjonen full rocker i begge ender og Whitedots torsjonstivhet gir deg en meget pålitelig pudderski.


Redeemer er Whitedot's flaggskip når det er dyp pudder som gjelder. Dette er en skikkelig brei planke av en ski. Skien er et resultat av nært samarbeid med profesjonelle utøvere fra Chamonic, Mayrhofen og Verbier - en ski designet av frikjørere, for frikjørere. Du vil elske den og respektere den som en pålitelig venn ute i fjellet.


Redeemeren har en leken og kraftfull form og er en ski det er helt naturlig å fusjonere med vårt CL:3 oppsett. CarbonLite vektreduksjon gir skien den beste flyten du kan tenke deg - når snøen er skikkelig dyp.


Vektreduksjonen er en egenskap du vil sette pris på når du utforsker alle deler av fjellet, det være seg storfjell, backcountry, eller til lek på naturlige elementer.


Redeemer kommer i to serier - som tradisjonell og i CarbonLite - i to lengder 180 og 190 cm. Vi selger nå ut 2014/16 serien til reduserte priser. Oppgitt pris og beholdning gjelder 2014/16-modeller. Opsjon for valg av lengde.